Fulltime projectmedewerker gezocht voor opdrachtgever in Velserbroek

Wat ga jij doen?
Als projectmedewerker houd jij je graag bezig met de voorbereiding en uitvoering van de aanleg van waterleidingen. Je weet de werkzaamheden goed te organiseren en je beschikt over de nodige technische inzichten. Samen met de projectleiders ga je aan de slag om met alle stakeholders, die betrokken zijn bij de aanleg van drinkwaterleidingen, tot een goed resultaat te komen.

Als projectmedewerker ben je vaak buiten, op locatie, te vinden waarbij je je onder andere bezighoudt met de voorbereiding/ aansturing van de opdracht en ben je aanwezig bij overleggen met de diverse stakeholders. Ook houd je goed overzicht of de werkzaamheden volgens planning verlopen. Je ziet tijdig in wanneer er meer of minder werk nodig is en weet hier goed op in te spelen.

Wat wij bieden
· Salaris van minimaal € 2.200,- € 3.500,- afhankelijk van je ervaring;
· Begeleiding, coaching en eventuele opleidingen;
· Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd;
· Maandelijkse telefoonvergoeding van €36,-netto;
· Eigen opleidingsbudget om jezelf nog verder te ontwikkelen;
· Auto van de zaak als het nodig is voor de functie;
· 8% vakantiegeld en minimaal 25 vakantiedagen.

Wat wij vragen
· Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding richting techniek, liefst grond weg en waterbouw;
· Affiniteit met ondergrondse infrastructuur, met name voor het aanleggen van waterleidingen;
· Je bent communicatief vaardig, analytisch en kan goed plannen;
· Je wil elke dag leren en jezelf ontwikkelen;
· Bereid om vol te investeren in jezelf, door het volgen van trainingen en cursussen en begeleiding van onze talent manager;

Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren zij zo’n 106 miljard liter drinkwater aan anderhalf miljoen klanten. Al 100 jaar leveren zij vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur. Onze opdrachtgever biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis of vanuit een zuiveringsinstallatie, je bent altijd in ontwikkeling.

Over YoreTalent
YoreTalent begeleidt talentvolle, veelbelovende studenten, starters en Young Professionals. Deze begeleiding bestaat uit diverse trainingen en persoonlijke coaching, tezamen met werken bij onze opdrachtgevers. Gedurende de gehele looptijd van het traject word je begeleid door een persoonlijke talent manager.

Heb jij vragen of wil je direct solliciteren, neem dan contact op met Nienke de Wit n.dewit@yoretalent.nl of via telefoonnummer 06-83988088.