Over Yore

Yore biedt jou een kickstart voor je carrière, Yore biedt u talent-as-a-service!

De ‘war on talent’ laait op in de verschillende bedrijfssectoren. Millennials, talenten of starters (hoe je ze ook noemt) brengen energie, nieuwe inzichten en bijzondere vaardigheden. Broodnodig in een aantrekkende maar disruptieve economie. Maar: Hoe vind je ze? Hoe houd je ze binnen? Hoe zorg je ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen?

 

Andersom: als je als starter aan een uitdagende baan bij een toonaangevend bedrijf zoekt, hoe vind je dan je weg? Hoe maak je het verschil? Hoe kom je bij de leuke en uitdagende projecten?

 

Yore biedt het antwoord. Yore werft, matcht en begeleidt startend talent voor een traineeship. Ons concept is ‘talent-as-a-service’: we ontzorgen opdrachtgevers door de talenten specifiek te matchen, op onze loonlijst te zetten en te begeleiden voor een vast bedrag per maand. Zo maximaliseren we het succes van de starter en de opdracht en dus van de opdrachtgever.

 

Met onze jarenlange ervaring bij zowel overheden als in verschillende bedrijfssectoren zoals de infra-, telecom- en energiesector weten we welke uitdagingen er spelen. We hebben goede contacten bij beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten. Zo zitten we bovenop de bron van specifiek talent.

 

 

Yoretalent is onderdeel van INNSO. Hierdoor is er een hoop kennis opgebouwd binnen de groep.

 

INNSO is specialist in het ontwikkelen, uitrollen en beheren van infranetwerken. Projecten op het gebied van telefonie-, data- en energienetwerken worden van begin tot eind begeleid.

 

Onze bedrijven zijn werkzaam in verschillende sectoren waaronder de telecom-, infra- en energiesector als ook de industriesector. Door deze kennis kunnen wij gericht de juiste mensen koppelen aan de verschillende bedrijven met ieder hun uitdaging.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.