Junior engineer gezocht voor gaaf bedrijf in Eindhoven

Wat ga jij doen?
Je stroomt in als talent in de academie en gaat meewerken aan de energietransitie, door de veranderende vraag en aanbod van elektriciteit moeten de hedendaagse elektriciteitsnetwerken gemodificeerd en veiliger gemaakt worden.

Als junior engineer denk jij mee over toekomstbestendige oplossingen en is schakelen met uitvoerders en projectleiders voor jou iets wat je makkelijk afgaat. Je volgt via een intensief programma een opleiding bij onze opdrachtgever. Je wordt meegenomen van alle ins en outs van de functie en groeit uiteindelijk door in de organisatie. Je bent het talent van de toekomst.

In je rol als Junior Engineer kom je te werken in een hecht team van vele specialisten, waarin je dagelijks te maken krijgt met de ondergrondse infra. De ene keer kom je een zeldzaam broedpaar tegen en de volgende keer weer asbest. Schrik niet wanneer je een oud explosief tegenkomt of oude kabels, voor elke situatie weet jij overzicht te creëren en adviseer jij in de mogelijkheden en kosten.

Wat wij bieden
Bij ons staat wie je bent op de eerste plaats. Goed zijn in je werk en daar plezier in hebben. Wat ons betreft is dat waar het om gaat. Een sfeervolle werkcultuur waarbij je volledig getraind en begeleid wordt om “het vak” perfect te leren.

· Salaris van €2500 – €3500 bruto, afhankelijk van je ervaring;
· Begeleiding, coaching en eventuele opleidingen;
· Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd.
· Maandelijkse telefoonvergoeding van €36,-netto;
· Mogelijkheid voor een leaseauto;
· Eigen opleidingsbudget om jezelf nog verder te ontwikkelen;
· Garantie op vast dienstverband na 1,5 jaar;
· 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Wat wij vragen

· (Bijna) afgeronde HBO opleiding in de richting van energietechniek/elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek;
· Kennis van de ondergrondse infranetwerken en laagspanning;
· Je vindt overal een oplossing voor en bent communicatief vaardig;
· Je wil elke dag leren en jezelf ontwikkelen;
· Bereid om vol te investeren in jezelf, door het volgen van trainingen en cursussen en begeleiding van onze talent manager.

Heb jij vragen of wil je direct solliciteren, neem dan contact op met Dirk-Jan van der Meer via telefoonnummer 06-14029873