Dirk-Jan van der Meer

Onze vaandeldrager is Dirk-Jan van der Meer. Met bijna 10 jaar ervaring in de recruitment wereld weet Dirk-Jan waarover hij het heeft. Met zijn tomeloze energie en frisse kijk op jong talent weet hij aan elke opdrachtgever het juiste talent te koppelen.

“Jong talent dat een nieuw geluid kan brengen in een organisatie is waar ik elke keer naar op zoek ga. Omdat ik bij vele bedrijven een kijkje in de keuken heb kunnen nemen de laatste jaren, weet ik voor elk probleem een oplossing te vinden.”

Wil jij weten wat dit voor jouw organisatie kan zijn, bel gerust om een afspraak te maken. Dirk-Jan komt graag bij je langs.

Ben Maas

Ben Maas is van origine een ervaren project-, programma-en lijnmanager die zijn sporen heeft verdiend binnen de ICT dienstverlening, Openbare Orde en Veiligheid (Politie, Brandweer en Ambulance), Universiteiten en Hogescholen. Hij vindt het leuk om die ervaring te gebruiken en over te brengen op ambitieuze mensen die verder willen. Hij wil graag de juiste mensen vinden op de juiste plek. Dit kan voor verschillende projecten, programma’s of organisaties zijn. Het vinden van de juiste mensen die daaraan willen meewerken is zijn passie. Professionals die willen groeien. Professionals die willen bijdragen. Ben werkt altijd volgens zijn belangrijkste kernwaarden: betekenisvol, verantwoordelijk en samen.

Nienke de Wit

Nienke de Wit is onze recruiter. Zij krijgt energie in de omgang met mensen; door middel van de juiste vragen te stellen, te weten te komen wat iemand motiveert en wat zijn of haar ambities zijn. Yore biedt jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen en we dragen zorg voor persoonlijke groei van onze mensen.

 

“Wat ik zo prettig vind aan onze werkcultuur is dat je er vanaf moment één bij hoort. Persoonlijke kwaliteiten en plezier hebben in je werk is waar het bij ons om draait.”

Bartel van Meijl

Bartel van Meijl heeft als programmamanager in de energiesector veel verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Het samen bouwen aan mooie resultaten in combinatie met persoonlijke groei van de mensen om hem heen is waar hij het voor doet.

 

Voor INNSO en Yore voert hij het Algemeen Management & HR.