Marloes Sikkema

Marloes Sikkema heeft een achtergrond in Psychologie en Bedrijfskunde. Haar interesse in zowel het verbeteren van organisatieprocessen als het (samen)werken met de mens binnen de organisatie, komt hieruit duidelijk naar voren. In haar rol bij Yore komen deze elementen mooi samen.

 

“Ik ga met plezier naar mijn werk, wat ik enorm belangrijk vind. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze organisatie. Ik deel mijn plezier zoveel mogelijk met mijn collega’s bij Yore en help hen graag bij hun persoonlijke ontwikkeldoelen”.

Nienke de Wit

Nienke de Wit is onze recruiter. Zij krijgt energie in de omgang met mensen; door middel van de juiste vragen te stellen, te weten te komen wat iemand motiveert en wat zijn of haar ambities zijn. Yore biedt jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen en we dragen zorg voor persoonlijke groei van onze mensen.

 

“Wat ik zo prettig vind aan onze werkcultuur is dat je er vanaf moment één bij hoort. Persoonlijke kwaliteiten en plezier hebben in je werk is waar het bij ons om draait.”

Ben Maas

Ben Maas is van origine een ervaren project-, programma-en lijnmanager die zijn sporen heeft verdiend binnen de ICT dienstverlening, Openbare Orde en Veiligheid (Politie, Brandweer en Ambulance), Universiteiten en Hogescholen. Hij vindt het leuk om die ervaring te gebruiken en over te brengen op ambitieuze mensen die verder willen. Hij wil graag de juiste mensen vinden op de juiste plek. Dit kan voor verschillende projecten, programma’s of organisaties zijn. Het vinden van de juiste mensen die daaraan willen meewerken is zijn passie. Professionals die willen groeien. Professionals die willen bijdragen. Ben werkt altijd volgens zijn belangrijkste kernwaarden: betekenisvol, verantwoordelijk en samen.

Bartel van Meijl

Bartel van Meijl heeft als programmamanager in de energiesector veel verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Het samen bouwen aan mooie resultaten in combinatie met persoonlijke groei van de mensen om hem heen is waar hij het voor doet.

 

Voor INNSO en Yore voert hij het Algemeen Management & HR.