Phillip Gan

Onze nieuwe vaandeldrager maakt binnenkort zijn opwachting.

Ben Maas

Ben Maas is van origine een ervaren project-, programma-en lijnmanager die zijn sporen heeft verdiend binnen de ICT dienstverlening, Openbare Orde en Veiligheid (Politie, Brandweer en Ambulance), Universiteiten en Hogescholen. Hij vindt het leuk om die ervaring te gebruiken en over te brengen op ambitieuze mensen die verder willen. Hij wil graag de juiste mensen vinden op de juiste plek. Dit kan voor verschillende projecten, programma’s of organisaties zijn. Het vinden van de juiste mensen die daaraan willen meewerken is zijn passie. Professionals die willen groeien. Professionals die willen bijdragen. Ben werkt altijd volgens zijn belangrijkste kernwaarden: betekenisvol, verantwoordelijk en samen.

Jean Pierre van Mulbregt

Jean Pierre van Mulbregt heeft als programmamanager in de telecomsector diverse verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Als ondernemer heeft hij sinds 2000 meerdere  bedrijven succesvol opgezet, veelal in samenwerking met partners. Hij is dagelijks betrokken om strategische en commerciële uitdagingen te lijf te gaan. Zijn uitgebreide relatienetwerk bestaat uit partners, medewerkers en opdrachtgevers. Zij vormen de basis voor de continuïteit en het succes van zijn ondernemingen.

Bartel van Meijl

Bartel van Meijl heeft als programmamanager in de energiesector veel verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Het samen bouwen aan mooie resultaten in combinatie met persoonlijke groei van de mensen om hem heen is waar hij het voor doet. Voor INNSO en YoreTalent voert hij het Algemeen Management & HR