Ben Maas

Ben Maas is van origine een ervaren project-, programma-en lijnmanager die zijn sporen heeft verdiend binnen de ICT dienstverlening, Openbare Orde en Veiligheid (Politie, Brandweer en Ambulance), Universiteiten en Hogescholen. Hij vindt het leuk om die ervaring te gebruiken en over te brengen op ambitieuze mensen die verder willen. Hij wil graag de juiste mensen vinden op de juiste plek. Dit kan voor verschillende projecten, programma’s of organisaties zijn. Het vinden van de juiste mensen die daaraan willen meewerken is zijn passie. Professionals die willen groeien. Professionals die willen bijdragen. Ben werkt altijd volgens zijn belangrijkste kernwaarden: betekenisvol, verantwoordelijk en samen.

Jean Pierre van Mulbregt

Jean Pierre van Mulbregt heeft als programmamanager in de telecomsector diverse verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Als ondernemer heeft hij sinds 2000 meerdere  bedrijven succesvol opgezet, veelal in samenwerking met partners. Hij is dagelijks betrokken om strategische en commerciële uitdagingen te lijf te gaan. Zijn uitgebreide relatienetwerk bestaat uit partners, medewerkers en opdrachtgevers. Zij vormen de basis voor de continuïteit en het succes van zijn ondernemingen.

Carola van Stapele

Carola van Stapele is de vaandeldrager van Yore. Voordat zij deze uitdaging aanging, werkte ze in verschillende functies bij T-Mobile. Hier was zij verantwoordelijk voor bouw en beheer van het mobiele netwerk. Zij was eindverantwoordelijk voor het aansturen van de zakelijke klantenteams. People management is haar drijvende kracht. Interesse in mensen, luisteren naar mensen en samen iets bereiken zit in haar bloed. Ze heeft ontzettend veel zin om ook voor jou de carrièrecoach te zijn!

Bartel van Meijl

Bartel van Meijl heeft als programmamanager in de energiesector veel verbeter- en verandermanagement trajecten begeleid. Het samen bouwen aan mooie resultaten in combinatie met persoonlijke groei van de mensen om hem heen is waar hij het voor doet. Voor Dualtec, Qure Technology en YoreTalent voert hij het Algemeen Management & HR