Fulltime Site Share Coördinator – Leidschendam

Site Share Coördinator (M/V)

Leidschendam – 32/40 uur

 

Wat ga jij doen?

Als Site Share Coördinator ben je dagelijks bezig met het uitsturen, in behandeling nemen en beoordelen van diverse (technische) aanvragen voor en van verschillende telecomoperators. Je bent een belangrijke schakel tussen de telecomoperators en  masteigenaren in Nederland en daarmee werk jij aan het mobiele netwerk van morgen. Dat klinkt gaaf toch! Maar wat ga je precies doen?

Door het hele land zijn er honderden telecommasten waarvan de apparatuur vervangen en/of onderhouden moet worden. Deze apparatuur, zoals antennes, kabels en kasten zijn van belang voor de dekking van mobiele netwerken in Nederland. Of er nieuwe apparatuur bijgeplaatst of vervangen kan worden, zoals voor bijvoorbeeld het nieuwe 5G netwerk, dient beoordeeld te worden. Hier kom jij als Site Share Coördinator om de hoek kijken! Jij zorgt ervoor dat alle aanvragende juiste informatie zoals de technische details bevatten om te kunnen indienen of zelf te kunnen behandelen.. Door jouw technische affiniteit merk je eventuele afwijkingen snel op! Technische (complexe) vraagstukken ga jij niet uit de weg en je bewaakt de voortgang van de projectplanning van de klant. Je hebt dus een hoop balletjes hoog te houden.

Je bent de spin in het web en zorgt samen met alle partners voor een uitstekende dekking in het land. Dat klinkt goed hè? Dat is het ook zeker en wij kunnen jou bij Yore goed gebruiken!

In het kort:

 • Verantwoordelijk voor het uitzetten, behandelen en beoordelen van (technische) aanvragen;
 • Bijhouden van de technische, juridische en financiële administratie en signaleren van onvolkomen- en onduidelijkheden;
 • Coördineren van de aanvragen (conform projectplanning klant).

Wat wij bieden

 • Salaris van €2.750 – €3.150 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • Begeleiding, coaching en eventuele opleidingen;
 • Maandelijkse telefoonvergoeding van €36,-netto ;
 • Eigen opleidingsbudget om jezelf nog verder te ontwikkelen;
 • Garantie op vast dienstverband na 1 jaar;
 • 8% vakantiegeld en minimaal 25 vakantiedagen.

Een goede work-life balance heel belangrijk. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Er heerst bij ons een informele sfeer op kantoor en we organiseren met regelmaat leuke uitjes voor alle collega’s.

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Administratief onderlegd, nauwkeurig, accuraat en affiniteit in de techniek;
 • Een collega die zich in ons team wil nestelen en alle handvatten aangrijpt om van deze rol een succes te maken!

Over Yore
Yore is onderdeel van INNSO en biedt starters de mogelijkheid om hun talent(en) door te ontwikkelen tot specialisatie. De begeleiding bestaat uit diverse trainingen en persoonlijke coaching gedurende 1,5 jaar. Trainingen om jezelf nog steviger in je rol te helpen, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van het traject krijg je een contract aangeboden om te blijven werken bij INNSO, zodat je een succesvolle toekomst tegemoet gaat.